Választható fizetési módok

 Utánvétel Az elfogadott megrendelés vételára a futárszolgálattal történő szállítást követően az átvétel időpontjában a futárnak készpénzben fizetendő. Kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén választható fizetési mód.

 Előre utalás A Vásárlónak az elfogadott megrendelés vételárat a Szolgáltató által történő teljesítést megelőzően van lehetősége átutalással kifizetni. Szolgáltató a megrendelést kizárólag a rendelés végösszegének teljes megfizetését követően teljesíti. Átutaláskor a közlemény rovatban a Vásárlónak fel kell tüntetnie a megrendelés elfogadásáról szóló visszaigazolásban szereplő megrendelésszámot. A Vásárló ezen fizetési mód választásával vállalja, hogy a megrendelés pontos összegét 24 órán belül átutalja a Szolgáltató által megadott bankszámlaszámra. A Szolgáltatónak jogában áll a megrendelést törölni, amennyiben 24 órán belül a megrendelés összege nem érkezik meg az általa vezetett bankszámlára - ebben az esetben e-mail-en köteles értesíteni a Vásárlót a megrendeléstől való elállásról. Amennyiben a Vásárló a megrendelésszámot az átutaláskor nem tünteti fel, vagy hibásan adja meg a közlemény rovatban, az ebből eredő károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal, a károkat és többletköltségeket a Vásárló viseli. A Szolgáltató vállalja, hogy hiányzó vagy hibás megrendelésszám esetén kísérletet tesz a megrendelés azonosítására, de az azonosítás sikertelensége esetén a Szolgáltatót semmilyen felelősség sem terheli. Amennyiben a megrendelés azonosítására a vételár, vagy annak adott részletét követő 30 napon belül sem jár sikerrel, a Szolgáltató köteles az igazoltan felmerült költségeivel (például banki átutalás költséggel, futárszolgálati költséggel) csökkentett összeget arra a bankszámlára visszautalni, amelyről az érkezett.

Számlavezető bank: Erste Bank

Számlatulajdonos: Gulyás Zsuzsanna ev.

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-79952066

 Bankkártyás fizetés A bankkártyás fizetési felületet a Szolgáltató egy biztonságos online fizetésekkel foglalkozó szolgáltató által biztosítja a Vásárlónak.  Az online fizetés során elfogadott bankkártyák: VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro. Vásárló bankszámlája a megrendelés megerősítésekor lesz megterhelve.

 K&H bankkártyás fizetés A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.